آلگری :  همه ما می دانیم عملکرد خوبی نداشتیم و با استانداردهای یوونتوس فاصله داشتیم ؛ ناپولی جدی ترین رقیب ما در مسیر اسکودتو است

آلگری : همه ما می دانیم عملکرد خوبی نداشتیم و با استانداردهای یوونتوس فاصله داشتیم ؛ ناپولی جدی ترین رقیب ما در مسیر اسکودتو است

ماکسیمیلیانو آلگری در کنفرانس مطبوعاتی بعد از دیدار با ورونا شرکت کرد و به بررسی نکات فنی بازی و پاسخ به سوالات خبرنگاران پرداخت و نکاتی راجع به دیبالا در بازی برابر ورونا گفت و اعلام کرد همه ما می دانیم که این یک بازی خوب از یوونتوس نبود.

 

تنها پس از شش دقیقه از شروع بازی بلیز ماتوئیدی برای یوونتوس گلزنی کرد اما در نیمه دوم مارتین کاسرس کار را به تساوی کشاند و در نهایت با دوگلی که دیبالا برای یوونتوس به ثمر رساند بازی با نتیحه 3‐1 به اتمام رسید.

 

آلگری به مدیاست پریمیوم گفت:

 

روانشناسی در فوتبال همه چیز است و اعتماد به نفس بسیار کلیدیست.

 

دیبالا؟

 

این مهم است که دیبالا ریتم خوب خود را مجددا به دست آورد. بعد از گل اول او بهتر بازی کرد و عملکرد او در لحظه ای دلپذیر بود که در آن همه چیز به طور کامل مشخص نبود او همچنین در زدن ضربات آزاد نیز پیشرفت کرده و بهتر شده است. شما باید متمرکز و متعهد باشید. من فکر میکنم تنها توصیه برای پائولو دیبالا این است که فقط در مورد فوتبال و سفرهایش فکر کند و نگران مقایسه با بازیکنان نظیری مسی یا رونالدو نباشد. نیازی نیست در اضطراب تلاش کنید که آن را انجام دهید.

 

بازی امشب؟

 

همه ما می دانیم که عملکرد خوبی نداشتیم. پس از شروعی قدرتمندانه پیروزی را در معرض خطر قرار می دهیم زیرا ما سرعتمان را کم کردیم و اشتباهات زیادی انجام دادیم و توپ را به طور مرتب از دست دادیم و ما باید در آن پیشرفت کنیم تا دیگر چنین اشتباهاتی را تکرار نکنیم.

 

آلگری ادامه داد:

 

ما نمی توانیم در این شرایط امتیاز از دست دهیم بخصوص پیروز در بازی امشب بسیار مهم بود چرا که به تعقیب تیم صدرنشین ادامه دادیم و فاصله با سایر تعقیب کنندها را افزایش دادیم و این سه امتیاز برای تکمیل کردن یک نیم فصل خارق العاده بسیار مهم بود.

 

شما یک امتیاز کمتر از تیم قهرمان نیم فصل ناپولی دارید و 6 امتیاز بیشتر از تیم سوم اینتر، باتوجه به اینکه اینتر، رم و لاتزیو امروز امتیاز از دست دادند ادامه رقاب ها را چگونه ارزیابی می کنید؟

 

ما هنوز 19 بازی دیگر پیش رو داریم و امتیازات زیادی برای بدست آوردن، بنابراین به تیمی که بیشتر از ما به قهرمانی نزدیک است یعنی ناپولی بیشتر توجه می کنیم. آنها سال 2017 فوق العاده ای داشته اند، فوتبال چشمگیری بازی می کنند و یک آنتاگونیست قوی هستند. ما به جز بازی با آنها 18 بازی دیگر هم داریم.

 

سومربی یوونتوس در ادامه گفت:

 

من امیدوارم نیم فصل دوم این فصل یوونتوس در هر سه جام حضور داشته باشد و برای موفقیت در هر سه جام بجنگد. برنده شدن و پیروزی خارج از خانه آسان نیست، ما چندین بازی مهم را پیش رو داریم بنابراین این لحظه ای کلیدی برای فصل ما است. آماده سازی برای آن ها سخت ترین کار و در عین حال مهم ترین کار است.

 

کاسرس از راه دور برای ورونا گلزنی کرد و دروازه شما را باز کرد، نظرتان چیست؟

 

ما یک گل اجتناب ناپذیر را پذیرفتیم چون توپ را در اختیار داشتیم. پسر ها واکنش خوبی به آن نشان دادند و نتیجه مهمی را به خانه آوردند اما عملکرد در این بازی قطعا با استانداردهای ما فاصله داشت به خصوص در زمان بین گل اول ما تا گل تساوی آنها.

 

آلگری افزود:

 

با ماریو مانژوکیچ که اساسا به عنوان هافبک چهارم ما عمل می کرد، چیزی کم نداشتیم. ما توپ را به طور مکرر از دست دادیم و به ورونا اجازه ضد حمله دادیم. آنها در فرم خوبی هستند و به سختی کار می کنند بنابراین یک مورد خطرناک بود. به علاوه یوونتوس از سال 2001 در زمین ورونا موفق به پیروزی نشده بود چیزی که به هیچ وجه به هیچ وجه قابل قبول نبوده است. من موقعیت مانژوکیچ را قبل از به ثمر رسیدن گل جایگزین کردم هنگامی که وضعیت آسان به نظر می رسید و او تمایل داشت در حالت آماده به کار قرار گیرد و انرژیش را ذخیره کند.

«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
محمدرضا طاهری منش
محمدرضا طاهری منش«نگارنده اخبار»
ارتباط با نگارنده: